با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت؛
چند طرح توليدي در شهركهاي صنعتي قرچك، پيشوا و خوارزمي افتتاح شد
علیرضا رزم حسینی روز شنبه با سفر به جنوب شرق استان تهران، خط توليد جديد واحدهای تولیدی پارچه بافی و مواد پروتئینی را افتتاح کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت چند طرح توليدي را در شهركهاي صنعتي جنوب شرق استان تهران افتتاح کرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، علیرضا رزم حسینی روز شنبه با سفر به جنوب شرق استان تهران، خط توليد جديد دو واحد تولیدی در شهركهاي صنعتي قرچك و خوارزمي را افتتاح و از يك واحد توليدي غيرفعال در شهرك صنعتي پيشوا بازديد کرد.
وي در جریان بازدید از شهرک صنعتی قرچک، خط توليد طرح توسعه شرکت "جهان اروم اویاز" را با هدف افزایش توان تولید پارچههای حلقوی بافت و گرد بافت با عرض ۳ متر برای مصارف منسوجات خانگی، پردهای و پوشاک افتتاح كرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنين كلنگ آغاز عمليات اجرايي فاز توسعه اين واحد صنعتي را در زمینی با زیربنای ۶۰ هزار مترمربع به زمين زد.
رزم حسيني در بازديد از خط توليد و بخشهای مختلف اين كارخانه، به گفتوگو با مديران و كارگران اين واحد صنعتي پرداخت و از نزدیک در جریان مسائل و مشكلات، توانمنديها و روند تولید در آن قرار گرفت.
واحد توليدي "جهان اروم اویاز" که در سال 1397 در زمینی به مساحت ۳۸ هزار و ۱۲۹ مترمربع و زیربنای ۳۳ هزار و ۱۹ متر مربع در شهرک صنعتی قرچك به بهره برداري رسيده است، با سرمايه گذاري داخلي ۳ هزار میلیارد ریال و خارجي ۶۰ میلیون دلار، ظرفيت تولید ۳۳ میلیون و ۶۰۰ هزار مترمربع انواع پارچه مبلی در سال را دارد.
اين واحد صنعتي براي بیش از ۸۵۰ نفر فرصت شغلي فراهم كرده و با افتتاح طرح توسعه آن، زمینه اشتغال ۲۰۰ نفر ديگر نيز فراهم شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه، با حضور در شهرک صنعتی پیشوا، از بخشهای مختلف کارخانه تعاونی و تولیدی "زیبا چوب برکت" كه به دليل مشكلات مالي غيرفعال شده است، بازدید كرد و برای فعال سازی و حل مشکلات آن با مسئولان حاضر در برنامه، از جمله عضو هیأت عامل و معاون امور شعب بانک ملی ایران رایزنی کرد.
واحد توليدي "زیبا چوب برکت" که در زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع با زیربنای ۵ هزار مترمربع در شهرک صنعتی پيشوا به بهره برداري رسيده است، با سرمايه گذاري داخلي 100 میلیارد ریال و خارجي ۶ میلیون يورو، ظرفيت تولید 11 هزار و 250 تن HPL كه کاربرد محصولات آن در زمینه نمای ساختمان و کابیت است، را در سال خواهد داشت.
عمده مشکلات این واحد صنعتي در زمینه تأمین سرمایه در گردش و صدور مجوز بهره برداری واحد روغن سازی است كه در صورت تأمین سرمایه لازم، سالیانه حدود ۲۰ میلیون دلار از خروج ارز جلوگیری و کاهش ارزبری خواهد داشت.
همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش ديگر سفر خود به شهرستانهای جنوب شرق استان تهران، با حضور در شهرک صنعتی خوارزمی، خطوط توسعه کارخانه "مهیا پروتئین" را افتتاح کرد.
رزم حسيني در بازديد از خط توليد و بخشهای مختلف اين كارخانه، به گفتوگو با مديران و كارگران اين واحد صنعتي پرداخت و از نزدیک در جریان مسائل و مشكلات، توانمنديها و روند تولید در آن قرار گرفت.
واحد توليدي "مهیا پروتئین" که در زمینی به مساحت ۱۶ هزار و ۸۰۰ مترمربع با زیربنای ۲۲ هزار و ۹۰۹ مترمربع در شهرک صنعتی خوارزمي به بهره برداري رسيده است، ظرفیت تولید ۱۱۳ هزار تن انواع گوشت مرغ، گوسفند، گوساله، ماهی، همبرگر، سوسیس و کالباس و ناگت در سال را دارد.
مجتمع صنایع غذایی "مهیا پروتئین" فعالیت خود را در سال ۱۳۸۱ در زمینه تأمین، تولید، فرآوري، بستهبندی و توزیع مواد پروتئینی آغاز کرد و در سال ۱۳۹۹ با سرمایه گذاری ۱۱ هزار و 340 میلیارد ريال و تکمیل و راه اندازی بزرگترین و پیشرفته ترین مجتمع تولید مواد پروتئینی و غذایی (شهر پروتئین مهیا)، گامی جدیدي در توسعه صنعت غذايي كشور برداشت.
این واحد صنعتي همچنين برای حدود یک هزار و ۴۰۰ نفر فرصت شغلي فراهم كرده است.
تقویت تولید داخل را در کنار تعادل بازار دنبال میکنیم
وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان بازديد از شهركهاي صنعتي قرچك، پيشوا و خوارزمي در جنوب شرق استان تهران در جمع خبرنگاران اعلام کرد: نیاز به پارچه مبلی و دیگر پارچههاي مورد نياز تقریباً در کشور تأمین شده است.
علیرضا رزم حسینی با اشاره به فعالیت ۱۳۷ کارخانه در حوزه تولید پارچه مبلی و منسوجات وابسته، از تکمیل شدن ظرفیت تولید انواع پارچه و بینیازی به واردات در این حوزه خبر داد.
وي همچنين اظهار داشت: صنایع بستهبندی بهخصوص در حوزه صنایع غذایی با کیفیت و تنوع روز به روز درحال توسعه است و تولید کنندگان این حوزه با تأکید بر برند سازی به دنبال تنوع و افزایش کیفیت محصولات تولیدی خود هستند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: فرهنگ بستهبندی در کشورمان درحال توسعه است و مردم خریدهای خود را از فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای انجام میدهند.
رزم حسینی اضافه كرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت مبتنی بر تعادل بازار، تقویت تولید داخل را دنبال میکند و برنامههای ما نیز بر همین اساس است.
وی تقویت توان و تولید داخل و عرضه مناسب در بازار را از اولویتهای وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان كرد و ادامه داد: سال گذشته از لحاظ تولید داخل وضعیت مناسبی داشتهایم که این موفقیت علیرغم همه تحریمها و همچنین شیوع ویروس کرونا بوده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نامگذاری امسال بهعنوان سال "تولید؛ پشتیبانیها و مانع زداییها" از سوی مقام معظم رهبری اضافه کرد: امسال نیز با ارائه بسته پیشنهادی، تمام تلاش خود را برای تقویت و افزایش تولید داخل بهکار خواهیم گرفت.
جمعی از معاونان و مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت، مديرعامل سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، نماینده مردم قرچک، ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی و شماري از مديران دستگاههاي اجرايي استان تهران در این بازدیدها وزیر صنعت، معدن و تجارت را همراهی کردند.
© گزارش تصويري
نظر دهید